Hieronder vind je diverse uitgaansgelegenheden in de omgeving van Noordwijk.

 

 

 

Space Expo - Noordwijk
 
Ruimtevaart is een fantastisch avontuur. Dat kun je zien én meemaken in Space Expo.

Space Expo is de eerste grote ruimtevaarttentoonstelling van Europa en het officiële bezoekerscentrum van ESA in Nederland.

 

Keukenhof - Lisse

 
Een park met 6 miljoen bloembollen, eeuwenoude bomen, bloeiende heesters, waterpartijen en fonteinen. Er zijn diverse paviljoens met wisselende bloemententoonstellingen, thematuinen, een muziektuin en een beeldenroute.

 

Duinrell -Wassenaar
 
Kom voor een onvergetelijk dagje uit naar Attractiepark Duinrell in Wassenaar. Voel de spetters van de Splash, zweef door de lucht in de Aqua Swing, tol rond in de Mad Mill. Geniet in de vele andere spannende attracties. Voor de kleintjes is er de indoorspeeltuin Rick`s Fun Factory! Nog meer vermaak is er voor de kleintjes in Wonderland, de Locomotion en de vele leuke kindershows.

Linnaeushof - Bennebroek
 
Europa's grootste speeltuin is een echte familiespeeltuin met meer dan 350 speeltoestellen en attracties. Het kleuterdorp, de skate-rail, de klimwand, maar ook de hobbelfietsen, trampolines, het piratennest en de zweefmolen zijn erg in trek bij de kleine bezoekers.

Madurodam - Den Haag
 
Heel Holland in één stad! Alles waar Nederland beroemd om is vind je hier op schaal 1:25 tot in de kleinste details nagebouwd. De kleinste stad van Nederland is het hele jaar door geopend. Grachten, sfeervolle geveltjes en andere typisch Hollandse taferelen zorgen voor een feest.